gallery/hand-click-icon.b
ENTRANCE HALL ADDITION OF DHMI IN ANKARA, TÜRKIYE
.
 
The Project aims to complete the missing functional parts of an existing civil building and to update and improve its visual quality.Since the building to which it is attached was originally built for a different purpose,the necessary functional additions could not be included within the existing architecture.Moreover, the modern image intended for the building could not be implemented by a change in decoration and such same solutions.We wanted to provide visitors arriving at the institution with a spacious,large and well air conditioned lounge.A solution that would easily bring together various waiting,meeting,inspectional functions was outlined.The newly built extension was to have a preparatory function for the main building.A glass roof was placed on the ceiling plane over the central main area with a wooden pergola below to obtain a well  illuminated and a half open space effect.The public building was designed symmetrically and decisively to accentuate continuity.
gallery/mavi2-o